vzpomínání s fotkou

vzpomínání s fotkou

Anotace: psáno narychlo neproškrtáno....té které děkuji

na černobílý fotce
co trochu žloutne tady v rohu
a potrhaný kraje se ji sem tam klepou
se směje do tátovy starý lejky
prvňák bez zubu
bezstarostně nohu přes nohu

po stole polehává popel z cigaret
jak první sníh než roztává ti dlaních
sedíš a koušeš spodní ret
i když dávno na tebe jde spaní

vzduchem táhne kouř kahánků
tá zvláštní sladká vosková vůně
zaplejtá se ti do vlasů
po malejch cůpcích u spánků
šplhá ti do tý malý tůně
v jamce pod klíční kostí
Autor kulishak, 06.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, zena, hanele m., Robert Thomas, just me, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí