Poslední slza

Poslední slza

Anotace: Na tomhle dílku jsem spolupracovala se Sarazinem. Má na něm lví podíl. Spoluatorovi děkuju.

Byla zloba nevídaná,
hnusná faleš nevítaná.
Krutá láska v srdci jatá,
srdce vězní klícka zlatá.

Za bolestí velkou stáli,
pannu do lesů vyhnali.
Po noci chladné, mrazivé,
tiché a přesto děsivé
přišlo ráno tísnivé.
Slunko tělo neživé
paprsky svými pohladí,
ve sněhu něco malého, něžného uvidí.
Poslední slza, kterou upustila,
horkostí svou sníh rozpustila.
Do tvrdé země se tiše vpila,
tam sněženka se narodila.

Hlavička bílá, vítr jí zebe,
maličká hledí na modré nebe.
Očka má zavřená, chvěje se list,
„Proč někdy láska, mění se v nenávist?“
Sluníčko lituje nebohý květ,
poslalo jaro na celý svět.
Povolí ledy, roztaje sníh,
sněženka stane se symbolem
…………nás nevinných.
Autor Princezna.Smutněnka, 06.03.2008
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: Charibeja, pejrak, Bíša, hedvička, smutněnka°°°, Namine, BloodyButterfly, Hedvika, Vlk v rouše, 0-0, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je povedená :)
Máte holt talent, mno......:)

14.03.2008 18:23:00 | smutněnka°°°

:o) tys to uplně bombově dokončila :) Šikulové ste oba

11.03.2008 19:58:00 | BloodyButterfly

Má to takový Erbenovský nádech, osobité a tajemnem protkané-

06.03.2008 20:48:00 | marcabrun

A taky se Vám povedla:o))

06.03.2008 20:16:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí