Já a zase já...

Já a zase já...

Anotace: tak nejak... o vsem co sem... ale je to blbost, varuju vas vsechny predem.

Jsem Johny, prý literární mám vlohy.
Pcha, k čemu ty vlohy vůbec jsou?
Jsem Styx, ten co proklíná bohy,
Do pochodu smrti píská píseň svou.
Jsem Hawk, zloděj a kriminálník,
Co do průserů pořád padá.
Jsem Pohoda, hloupý třídní klauník,
Co kašle na svět, i na to jak vypadá.
Jsem Sir, postava v pozadí dění,
Co každý ho zná, sám sobě je náhrada.
Jsem Tlusťoch, co čumí jak čekšmejd,
A směje se blbosti všech ostatních.
Jsem Hanz, zvedám náladu těm zdepkovanejm,
A vždy má na rtech i v srdci smích.
Jsem Generál, doma, po válečnym taženi
A co ze mě kdo vlastně má?
Jsem Anděl, svítim lucernou v temnotách,
Kdo posvítí andělovi?
Jsem já, a jen malou princeznu v myšlenkách mám,
Princeznu co beránka a růži doma jistě má.
Autor Johny Styx, 06.03.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi originální a vůbec ne blbost.
Převážej dál.

13.03.2008 23:09:00 | spare

No, špatné to není... :)

08.03.2008 19:47:00 | meruňka

Lépe jsi se popsat snad ani nemohl:-)

08.03.2008 14:48:00 | AnnieB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí