Melu to samý

Melu to samý

Anotace: jj

Dokola melu to samý.
Melu to samý dokola.
To samý dokola melu.

/Chudák disk, na který se ukládají bity z mých (nechci Vás urážet) „básní“.
Kdyby se roztočil pozpátku, sotva se změní, zůstanou stejný./

Asi mi došla inspirace.
Snad ani žádná nebyla.
Je to ve člověku.

/Krucinál, co je to inspirace, to ať mi někdo řekne, kdo to ví?
Vyplývá z pocitů, které jsou pro mě důležité a je to hotový?/

Jestli jo, tak mám problém.
Nešťastná láska dokola…
…tralala a je to k vzteku.

/Ten Honza, co šel do světa, pokud vím, měl buchty jenom makový,
nakonec dostal princeznu, půl království a vrátil se na koni…/
Autor Rick, 07.03.2008
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, WAYWARD, Erion Fate, dynamyt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo chce něco říct,ať píše o všem i o lásce(nejlépe ne o té svoji) :-)

03.04.2008 23:36:00 | WAYWARD

inspirace je všude kolem
láska je bolavá, já vím
stačí však otevřít oči
a kouknout na svět jiným pohledem
já ještě píšu, ač mé srdce topí se pod ledem

07.03.2008 17:26:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí