Zamilovaná_2.díl

Zamilovaná_2.díl

Anotace: O sobě tobě

Mám tě ráda čím dál víc,
chci znát dobře tvůj rub a líc.
Chovám se občas jak puberťačka ,
ve mne je zralá žena a ne hračka.

Očekávaný den se blíží,
očka radostí se mi mlží,
lesem půjdeme ,za ruku mne chytneš,
tváře mi vždy z červenají a štěstí do mne vdechneš.

Těším se na tu chvíli,až mě obejmeš ,
políbíš ,za ruku vezmeš.
Z ampliónu se hlas rozezní,
už vlak náš přijíždí.
Dveře klapnou,mašina se soupravou cukne,
před námi krásný víkend se rozjíždí.
do našich plic konečně čerstvý vzduch vnikne.

Déšť i vítr ,naše tváře maluje,
lesem k vrcholu půjdem,
těžký terén, i ten zmapujem.
Na vrcholku bude více zima ,spraví to grog,
když zpět dolů půjdeme,snad rázem ve stejný krok.

Tápeš také ve vzpomínkách sníš,
raději mne vem kolem ramen, budeme spolu rakvi blíž.
Tragédie to zas není,život je někdy složitý,
tož se občas nalož alkoholem,než li život ,
v krvi prožitý.
Autor Marisek, 07.03.2008
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí