Slečnou proti své vůli

Slečnou proti své vůli

Anotace: ...bez komentáře...jen-občas mám pocit že se po mě chce, abych se chovala a vypadala jinak...

Musíš furt chodit jako kluk?
Jsi už přece slečna!
Nedělaj takový hluk!
Kuk, jak si sličná...

Ta růžová ti vážně sluší,
víc než obnošený rifle.
(Ten kdo něco divného tuší
na to přišel rychle)

Vem si taky slušný boty,
ne tady ty kopyta!!
(už vystrkuju ostrý hroty)
.."Jako malá Lolita"

-----------------

Do zrcadla krátký pohled...
Tohle přece nejsem já!!
Na to přijde každý hned
kdo mě aspoň trochu zná...
Autor jaňa, 07.03.2008
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, tohle je mi taky známo...blé, a růžovou nemůžu ani cítit.

09.03.2008 13:21:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí