Odměřování času

Odměřování času

Anotace: .........

Zase odměřujeme čas
tikotem slunečních hodin
ruku v ruce

/cáry ušmudlaných hadrů
uložených za záchvěvem úsměvu/

snad se milujeme...
dost
za tou zdí oprýskaného citu

neslyšně - vrtkavě

rozvětveni do trýzně
lehkovážné rozmařilosti
s beznadějným výhledem
za kouřovou clonu

snad znovu probuzeni
osudovou nití
alespoň na chvíli
vybalujeme vyčpělou lásku
z kufru
zádumčivých rozpaků

poznačeni vlastními bolestmi
u kterých jsme nebyli
spojeni poutem

Kolik toho ješte vydrží
to lano společných ústupků
imaginárního společenství
.
.
.
snad milujeme se dost
abychom si
jednou odpustili
že dokážeme žít
i když nejsme spolu
Autor Lucie Teru, 07.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 16
Poslední tipující: Noc17, cevert, Pavelpaja, Mango-Holka, Bíša, maena, stmivani.na.lepsi.casy, Bean, just me
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásné....pro mě obzvlášť bolavé, znám to z té druhé strany ...posvěcené papírem na tzv. lásku

10.03.2008 15:00:00 | Noc17

jejda, ta je parádní, tikající, rytmická, super 1***

10.03.2008 12:52:00 | cevert

Nastartovat znovu život...

07.03.2008 23:48:00 | Bíša

dokázat se dá ledacos..
i když už toho máme dost..

07.03.2008 17:54:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí