Davidovi a Věrce

Davidovi a Věrce

Anotace: Ahoj Davído, máš dneska narozky tak všechno nejlepší, užívejte a ať se Vám splní všechna přání....i všechno z téhle svatební básničky a Věrůůůš Tobě taky dodatečně všechno nej...

ON:
Jen zlehka se Tě budu dotýkat
tak jako vítr pohrává si s Tvými vlasy.
Podpírat Tě budu silně však
až slzy smáčí Tvoje řasy.

Chci abys byla volná jako na obloze mrak
a zhluboka mohla dýchat
a kdykoliv se přesto schoulit ke mně
a nikam nepospíchat.

Chci s Tebou plakat a chci se s Tebou smát
když oči Tvé se rozzáří
Takto Tě budu vždycky milovat
i zítra až půjdem spolu k oltáři

ONA:
Láska je modrá
láska je dar
láska je hodná
a je to i zmar.
Láska je nekonečný zázrak
a taky někdy zavzdychá
tak jak když růže červená
mou bílou kůži rozpíchá.
Láska je záhada, kterou s Tebou rozplétám,
láska je přátelství
to nejcennější co znám.
Láska je píseň zpívaná v duetu
láska je píseň, kterou zítra Ti dám.
Láska je život, kterým neprojdeš sám.
Ano, láska je požehnání,
které z Tvých rukou dostávám.
Autor Noc17, 07.03.2008
Přečteno 218x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, jedam, Robert Thomas, Fauna a Flóra, melebele
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tady mi něco nesedí...ON je v pohodě, ale ONA má pochybnosti..je to i zmar a někdy zavzdychá...je to tvůj pocit, neděláš si iluze, že to bude stále jen krásné, ale ONA by to neřekla, jestli byla opravdu zamilovaná

18.05.2010 22:27:00 | Jiří I.Zahradník

Zas u toho brečím, to bude věkem. Krásnýýý.

07.03.2008 19:12:00 | Fauna a Flóra

děkuju za ně a už drží 9 let :o)

07.03.2008 19:03:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí