Zamyšlení...

Zamyšlení...

Anotace: O sobě i o jiných...

Já otevřel knihu osudu
na straně padesát sedm
a podlehl jsem přeludu
že nikdy nepodléhám svodům.

V životě každý člověk chybuje
ač tolik bráníme se tomu
a potom pozdě běduje
a utíká schovat bolest domů.

Tak není žádného návodu
jak žít a jednat správně
přec každý chtěl by jen pohodu
a při bolesti se vrací k mámě.

Když mládí už dávno ztraceno
a né život a jen přežívání
když osudu vše zplaceno
pak zbývá jen to umírání.

Maje za sebou půlku života
tak přec chci žíti dále
I když mi osud život zamotal
já ve štěstí věřím stále.

Vladyka 08 001
Autor vladyka, 07.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....víru v sobě nosím i já...Tak si zase přijdu někdy k tobě přečíst to, co je mi hodně blízké...

08.03.2008 22:35:00 | malá a šikovná

tak,tak to cítím i já.

07.03.2008 21:40:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí