Půlnoc

Půlnoc

Anotace: Měsíc...poslední vzpomínka na život...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Poslední hodina odbila,
Místní tuláci, našli si střechu.
Naposledy, dívám se na nebe,
Minuta zbývá k odletu...

Poslední život, už usnul,
Nikdo nechtěl v té tmě stát.
Nikdo nevěděl, že je úplněk,
tak nádherný, zbytečno psát.

Hejno vran, pod mostem skládají svá křídla.
Jak motýl s čepicí, kterou se zahřívá.
Minuta odbila, odlétám pryč,
v poslední vteřině spadl mi klíč.

Ke štěstí a krásným vzpomínkám,
nikdo mi ho nevrátí, také už usínám...
Autor Němá, 07.03.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Onqa, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí