Jen si tak přemýšlím...

Jen si tak přemýšlím...

Anotace: Snad ani není co dodat?!

Někdy cítím se tak stár
ač mladým chci být stále
nevím kolik zbývá ještě jar
ale žít je třeba dále.

Tak život kvapem běží
a vrásek břibývá
tomu zabránit jde stěží
když sil kvapem ubývá.

Osud či náhoda
jak doposud jsem žil
tak někdy je pohoda
jindy raději bych pil.

Za půlkou života
a není vše jak bych chtěl
a zas přijde sobota
a já s někým bych býti měl.

Ač osud společný
tak sám se cítím stále
někdy jsem netečný
někdy dám smutku vale.

A smutek na duši
pak radost překryje
a nikdo netuší
jak má duše bojuje.

Vladyka 08
Autor vladyka, 07.03.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: malá a šikovná, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítám tě z5

07.03.2008 21:43:00 | takova

spolu a přece sami

07.03.2008 21:41:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí