Dnešní večer

Dnešní večer

Anotace: ...

Už pomalu usínám a očka zavírám,
na dnešní večer, ráda vzpomínám.
Avšak mám přítele,toho mám ráda,
trapná to věta je-chci tě jako kamaráda.
Máš v sobě něco, co nebezpečně láka mě,
avšak nechci ti dělat žádné naděje.
Sama zmatená sem, v posteli ležím,
zda usnu teď, opravdu nevím...
Autor Kisska, 07.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí