Kde bloudíš?

Kde bloudíš?

Anotace: Konec na "roztrhání"...

Kde bloudíš?

Kde mi to bloudíš?
Kam jsi to šel?
Kde se dnes budíš?
Kde tvůj krok spěl?

Ty jsi se ztratil
Jak pára hrnce
Čas se nezkrátil
Jen hudba srdce

Ty bloudíš kdesi
Já sama teď jsem
Ptám se: Kde jsi?
Napoví mi sen…

Sny i krásné jsou
Někdy proradné
Když se rozejdou
Klika zapadne

To konec je snům
Obloha nečeká
Společným dnům
Cizí pes odštěká

Je konec toho
Co kdysi bylo
„Nechej už toho!“
Hezky se snilo

Když něco skončí
Jiné hned startujíc
Do cizích končin
Vycházím já vstříc

Na cestě zrádné
Leccos překvapí
Snad kupa zrad, ne
Čas rychle kvapí

Kvapí, nečeká
Když pohár je pln
Hledám člověka
Marně moři vln

Pak jedna přijde
Hlavu mou smočí
Deprese přejde
Všechno už končí

(Se vším se loučím…)
Autor Želwice, 07.03.2008
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí