Komunisti

Komunisti

Anotace: Jak šel čas

Roste komunistická moc
a tak volám o pomoc,
před tou chátrou rudou,
do lochu teď pudou.
Za to co dělají,
ať se v pekle smažejí.
Hrozný byly padesátý léta,
moc komunistů tehdy jenom vzkvétá,
lágry všude byly,
sedláky věznili,
děda tam byl též
a je velká lež,
že nic špatného tam nebylo
a že se mu tam líbilo.
Mučili je tam a týrali
a ani vodu jim nedali,
těžce pracovali,
jídlo nedostali.
Dřeli ještě víc,
bylo to na nic.
V práci těžce pracovali,
bezejmenně umírali,
do hromadnýho hrobu,
dědo s tebou budu.
Ať komančové vychcípají,
lidi jim to požehnají.
Jako třeba Grebeníček,
je stejný jak svůj tatíček,
arogantní, odpudivý,
na svůj nos si neuvidí,
ale v politice musí být
a na vysoké noze žít.
Měl by ve vězení spát,
ne u koryta žrát
a na lidi se tupě smát.
Autor sarady, 06.07.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí