Přijď...

Přijď...

Anotace: Pro Šírka..Sonička

Nevím co chce mi říct meluzína,
ta co kvílí u tvého kříže,
svíčky lehce pozhasíná,
na srdci zas bolest, tíže.

Zima už přešla,
však na srdci mám stále mráz,
květina paprsek slunce našla,
ale mně nezapomíná se snáz.

Všechno ožívá,jen ty ne.
Kde jsi?
Má bolest lehce nezhyne
když tady nejsi.

Za kvítí umělé, já dám ti živé,
mě srdce mrazem křehne,
mé sny stale jsou lživé.

Říkáš, že nezdáš se mi,
že miluješ mne,
chci s tebou patřit nebi
přijdeš pro mne?

Čekám na tvou ruku smrtící,
jenž změní osud pro mé srdce trpící.
Osm měsíců čekám na tvůj polibek smrti,
nemůžu dál, tvá ztráta mě škrtí.

Prosím, vysvoboď mě z mého trápení,
chci umřít..Miluji Tě..
Autor Piitulka, 07.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je za napsání, hloubku, myšlenku a city ... ale ten konec mne rozesmutnil ... na umírání je vždycky čas a věř, že v tomhle se nikdy nemá spěchat a člověk by si to dokonce neměl ani přát ... pak se může přihodit něco něčekaného, co už nikdo nevrátí ...

08.03.2008 08:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí