Barvy Ameriky

Barvy Ameriky

Anotace: ..spíše jsem uvažovala než básnila.. z dnešního pochmurného rána ..

Modrá
jako Obloha
a jako Oceán

Zelená
snad jako tráva
spíše však jako Plíseň
/uvnitř dnešních lidí/

Žlutá
jako Slunce
tak nedosažitelně daleko
/co je pro dnešní dobu „daleko“?/

Hnědá
jako hlína
která téměř žádná již nezbyla

Červená
jako červánky
předzvěst další vraždy
/ve vzduchu je cítit pach krve/

A nakonec ..

Šedá
Barva betonu
jenž všechnu tu krásu
pohlcuje
/a pohltí/.

Bohužel..
Autor Layla., 08.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Namine, Vlk v rouše, brooklyn, Notorhead, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tymi poslednymi riadkami si ma dostala...fakt super

18.03.2008 20:13:00 | Namine

jinak přeju hezké sobotní odpoledne :)

08.03.2008 15:42:00 | brooklyn

tak uvažuj dál a měj vlastní názory a hlavu. zaujalo hlavně téma.

08.03.2008 15:40:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí