Mívám pocit...

Mívám pocit...

Anotace: hm...

mívám pocit
že mi lidi kradou nápady
který jsem nikdy nevyslovil
že mi čtou myšlenky
překrucujou je
a používaj proti mně
když jsem nalitej
nebo zhulenej
proudí do mě
veškerý zlo světa
a někdy už je to k nevydržení
ale s každou další kocovinou
se znovuzrodim
a mám v sobě
veškerý dobro světa
Autor f393n6, 08.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Smeták, animovaný medvídek Pů, Gregy, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej ty vole,trefil si asi přesně na hřebík,protože stejnej pocit mám taky...

14.03.2008 01:21:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí