Nenávist

Nenávist

Anotace: Tohle je moje první básnička :D myslim že nepovedená, ale někde se začít musí ne???:-P

Člověk pozdě pochopí,
jakou si na hrudi chová zmiji.
Hned zvedá kopí,
aby odzbrojil ji.

Nikdy však nebude usmrcena,
zůstane ve vzpomínkách.
Tam bude krutě škrcena,
ale nás nechá na pochybách.

Za mnoho let,
až budeme staří,
přijde nazpět,
a bude znovu žít.

Možná nás zamrazí
a možná budeme šťastni,
ale víme s určitostí,
že nebudeme smutnit.
Autor babykovboj, 08.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, pejrak, kavec, SWEET13
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na poprvé se ti to povedlo

23.01.2010 19:29:00 | hypertenze

První báseň, první rým,
pocit, žes to zvládla,
to poznáš, i já už to vím,
to pozná přece každý,
pak sklouzneš do
nekonečné fantazije navždy.

08.03.2008 15:31:00 | SWEET13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí