Hvězda před svítáním

Hvězda před svítáním

Hvězda před svítáním...

Pohlédni na nebe,
pohlédni do dálí,
čeká tam na tebe,
i když je v povzdálí.

Den co den,
sleduje každý tvůj krok,
čeká až vrhneš se do nebe,
dočká se za nějaký rok.

Ve vzpomínkách,
jako živých,
tančí nebem zářícím,
plným hvězdami plačících.

Každý má tam místo svoje,
jednou bude jedno tvoje,
hlídá ti je bez přestání,
při tom vzpomíná na tebe.

Tak čekej každý den na večer,
na okamžik před svítáním,
kdy pohlédneš na nebe,
nebudeš sám, bez sebe...
Autor padající do neznáma, 08.03.2008
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky si říkám, že se k nim časem někteří z nás přidají

25.06.2009 11:03:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí