Až za hrob

Až za hrob

Anotace: mnjn... talent zrovna nejsem:)

Sbírka: O lásce bez lásky, S láskou bez lásky

Malá včelka pilně sbírá nektar,
já ji ho vezmu a vařím pro tebe smrtící lektvar.

Okusíš ho letmým dotykem úst
a nikdy se už neprobudíš.

Nikdo ti nepomůže, ani tvé oči,
které mě teď prosí abych naši lásku nezahazovala.

Miluji tě, ty to víš
a proto musíš zemřít.

Neboj se miláčku,
umírat budeme spolu.

Nikdy bych tě neopustila
ANI PO SMRTI!!!
Autor Without Love, 08.03.2008
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: allaan, jaňa, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost morbidni, ale vis jak to je-kazdej zacatek je tezkej..tak se snaz dal

12.03.2008 15:06:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí