One slowdance.....

One slowdance.....

Anotace: Pohupovat se v rytmu ploužáku sem a tam, přitom vzlétat ke hvězdám......:)

"Smím prosit?
Budu Vás slečno na rukou celý život nosit.."

When I first saw you, I saw love......

"Máte krásný úsměv pane,
jeden tanec, snad se mi nic nestane!"

And the first time you touched me, I felt love...

Srdce nám buší jako splašené,
přesně toto jsou ony chvíle vysněné.....

And after all this time, you're still the one I love....

Rok sem a rok tam,
každé ráno jseš první, na koho se usmívám...

Ain't nothin' better..We beat the odds together....

Jsi stále jediný, koho miluji,
jediný, se kterým mezi hvězdami poletuji....

We're still together still going strong...
Autor Luciiik, 08.03.2008
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, Duše zmítaná bouří reality, jedam, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba ne přímo takhle, třeba ne takovou pohádkovou, třeba ne, až tak ideální, ale láska čeká opravdu na každého z nás.. Na někoho jedna jediná, na někoho víc, ale čeká! Nezbývá, než věřit...

10.03.2008 23:26:00 | Luciiik

Krásný... kéž by každý našel právě takovou lásku...

10.03.2008 20:19:00 | Duše zmítaná bouří reality

Pěkné...

08.03.2008 21:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí