pryč

pryč

Anotace: někdy si myslíme, že máme něco jistýho a ono se to pak stratí...někomu to nevadí a někoho to strašně bolí... Byla to láska mezi náma? Skončila někde pod kytkama...(kdyžtak komentujte)

Myslela jsem, že chci tebe
S ním je ale modřejší nebe
Proč pořád se tak díváš,
Když rád už mě nemáš?
Já pusu mu dám
A kvůli tobě výčitky mám
Byla to láska mezi náma?
Skončila někde pod kytkami.
Já tě chtěla milovat
A ty semnou chceš orat!
Proč říkal jsi: miluju tě
Když chováš se teď takhle krutě
teď máme každý jiného
a já chci tebe, kluka milého
všechno jsem zkazila,
lásku jsem zabila
tebe jsem ztratila
jeho teď mám,
však na tebe myslívám
proč miluji tebe, když s ním modřejší je nebe?
Možná si to nalhávám
A tebe pořád ráda mám!
Autor CHoKoLaTeKiss, 08.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Boleslava, Bíša, just me, kryndy, WAYWARD, Baldeus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, děvče, láska to jsou někdy kotrmelce.

09.03.2008 11:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí