Barvy ve zpětném zrcátku

Barvy ve zpětném zrcátku

Anotace: ...

Usmíval ses
jak psychotronický snílek
při růžovém tanci
zamilovaných múz.

Třepetal se v touze
jako motýl
v mojí dlani,
když se tvá kůže
převlékla do ruda.

Usínal jsi
s tichými steny,
když stíny tě přišly
políbit.

A blankyt tě omyl
ve snové lázni
pozdních myšlenek.

Přemýšlel jsi
nad jejím jménem
a mládí se rozuteklo
do babího léta
blahodárných vzpomínek.

Předposlední moment
ve světle
mámivého konce
ti pomůže duhou
projít zas.

Mám však trochu strach,
zda-li optimista
dokáže milovat
černou.
Autor Viviana-Mori, 08.03.2008
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Maura, jedam, Till, Psavec, rolon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud je to optimista, tak proč ne.

09.03.2008 11:21:00 | Psavec

. . . optimista optimisticky miluje černou . . . dobře napsáno!

08.03.2008 22:26:00 | rolon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí