PO STětí

PO STětí

Anotace: ---

Nahmatal jsem
puls Měsíce a jeho svic
v řeči víno
k omámení zřítelnic

nahmatal jsem
barvy tuší
tmavých nočních skic
na stěnách ledu
tušil jsem víc
hledal shluky lidí
cizí sněm
zvuky nočních společnic
jemně hluchou řeč

já šmíroval
tmu stávkující palečnic
a v letech slyšel
co přejete si navzájem
spoustu olova a mnoho žen
nahmatáte při hře s Měsícem
Autor Lety, 08.03.2008
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí