Bylo nebylo

Bylo nebylo

Anotace: kam tohle zařadit?

bylo nebylo, trochu foukalo, fouklo mi do hlavy, vyfouklo nápady...
...pročpak jsi jenom tak moc smutný, vždyť úsměv je každý den nutný........
směju se pořád a všemu
...ale za jakou cenu..?
za žádnou ženu...
a poezie je utopie
...jako spousta věcí, vždyť to je život přeci........
...a co jinak novýho, povídej, přeháněj
nic novýho, všichni stárnem a údajně budu za chvíli vyhoštěn
...pozdrav brášku a řekni, že je zleej
pozdrav taky posílá a vůbec ho to nezajímá
...je brácha ženatej?
mám napsat, že ne
...a proč tě pořád vyhazujeee?
no beer, no energy, no coment
...ožralové
beer nebeer
...nějak speakuješ dneska
Nešpekuju
...dneska nemám poetickou náladu
...když muž se ženou snídá…
lepší je když večeří...
...pak v posteli haštěří:.D
až se zlomí v páteři
ženský pořád spěchaj k dětem, je to tak, co je svět světem...
...musím tě opravit-spěchaly, dneska jsou karieristky, co rády koukají na děti z povzdálí..........
a co takhle kariéra u plotny??
a znáš romantiku, ve vepřovém, pivu a knedlíku
...kdyby tam pivo nebylo, to by se snad ani nepřežilo
přežilo vím to, bylo by tam víno...
...to už je pravá romantika, od takovýdch chlapů se neutíká.........
ještě svíčku k tomu a přijď ke mě domů
ženy mají své vysoké cíle, kočárek, děti a jiné kratochvíle
...a muži??
po čem touží muži? po souloži
...no joo, vždyt to už přece dávno vím, přesto vždycky prohloupím.........
ať si řikáš co si říkáš, dítě půjde přes pindíka
to se zepptej jakýho chceš chlapa, je to čistočistá pravda
...no pač vy jste všichni uplně stejní, šup sem, šup tam, pusinku miláčku dejmi
pač vy jste všechny stejné, děťátko peníze dej mě
lets dance na kredence
nemysli na nasmysly a něco vymysli
přemýšlej děvče přemýšlej, jinak prej brácha bude zlej
dobrou
...bez pusy?
polib si
to byl jen verš
smajlík modrý z nebe tady není!!
...měn stačí ta pusinka, dělám tu ze sebe debílka, tak pa
Autor Rick, 09.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkný, pobavilo mě to ;-)

07.04.2008 17:10:00 | Erion Fate

:D..no řekni mi, proč bych zrovna já sem měla psát komentář O:-)??:D:D

09.03.2008 13:06:00 | Luciiik

Luciiik, od tebe bych tu komentář nečekal :-D

09.03.2008 12:51:00 | Rick

:D, trdlo trdlíkovaté, nejtrdlovatější!!:)))

09.03.2008 10:49:00 | Luciiik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí