Život

Život

Anotace: pro co vůbec žít

Co je vlastně život?
život je milovat,
život je bojovat,
život je smutek
pro milý dotek.

Život je dýchat,
život je spát,
trochu se strachovat
a vesele se smát.

Život je den,
život je noc,
v noci pěkný sen
a ve dne moc.

Život je nuda
zavřená do suda,
život je pláč,
proč žijeme - nač?

Život je učit se,
ve škole mučit se,
život hudba
život je -
život je jedna velká křivda.

Tak proč teda žít?
Pro život, pro lásku,
pro blízké, pro strach a pláč -
- proč tedy žít - nač?!
Autor Nanýsek, 09.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí