Z deníku zoufalce

Z deníku zoufalce

Anotace: ...

Toť starý deník plný prázdných vět,
vystihujících pohled na můj svět.
Na něm zaschlé srdce s kapkami mojí krve,
co bolavě se draly z těla ven.
Nad ním vznáší se šedý stín..
Ještě bolavější než kdy byl..
Deprese ven se rve, prázdné hrdlo řve,
den zastiňuje temný sen,
probodanou duší se žene černý splín,
to on mě zabil.
Autor Trophy, 09.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdné hrdlo řve, ano, hrůza...ale jinak bys asi mohla zapracovat na rytmu, myslím...a rýmy buď ano, nebo ne :) Toť můj názor

09.03.2008 16:42:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí