Uvaha

Uvaha

Anotace: Napsáno v utery..neco jako pisnicka

Chci svuj den, chci svůj cíl.
Jeden rok, jeden sen,
na světě pro Tebe žít.

Tenhle klíč a na stole kniha,
dává pocit, vím že jsem živá

Ne není propast a není víra,
je to síla a pro Tebe prima.

Ten debil, co potkal tě a žvanil
ne, to ty ses probudila.

O pár chvil, o pár kroků,
zjišťuješ, jak klape Ti to na druhou dobu

Tak jdem na pivko do sklipka,
projde mi hlavou další vzpomínka.

Kráčíme si tak pěkně osudem,
vždyť víme, že jednou tu nebudem.
Autor anrUth, 09.03.2008
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí