Jednou takhle z rána

Jednou takhle z rána

Anotace: Písnička vyplozena dnes ráno v záchvatu,povcerejším bowlingu,po včerejší tiché hádce...a po asi nedelní zkoušce:-)

Jednou takhle z rána,
přijdu domů a je trochu nasraná
Klíče v dveřích otočené směrem k západu
je děláno jako kdyby, nevypadali jsme ani jako lidi
Přitom háček není ve mně, ale vězí v ní.

Zdálo se mi, zdálo se o chybách a prokletích,
hlava má je špinavá a myšlenky v kýči

Jednou takhle z rána, jedna kouká, že už není panna
co s tím asi udělá, když okno má jak trám
Potím se tu v pokojíčku a je mi jako v base,
vždyť zase já zase potit budu se

Zdálo se mi zdálo se o chybách a prokletích
hlava má je špinavá, protože v ní hýří myšlenky

Jednou takhle z rána vstanu a jdu okolo, kolem okolo,
jednoho debila.
On drtí mi něco do hlavy, jenže každej ví, že tím nic už nespraví.

Prej že včera na toaletu šel, však místo záchodu jednu díru naplnil.
Chudák holka, co pod ní seděla, byla celá špinavá, byla sem to já.

Zdálo se mi zdálo se o chybách a prokletí,
hlava má je špinavá a myšlenky v kýči.

Zdálo se mi zdálo se o chybách a prokletí,
hlava má je špinavá, protože v ní hýřej myšlenky.
Autor anrUth, 09.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí