Cestou skrytých zátočin

Cestou skrytých zátočin

Anotace: ...

Myšlenku spoutat,
chtěla bych na chvíli.
Utvořit plán,
na cestě ve zmatku.
Setrvat v představách,
ve snách a iluzích,
v něžnosti modrých
očích Tvých pohledu.

Cítím jak tiše,
vzrušeně ševelí,
hlavou mi přání.

Cítím jak suše,
oči je mění,
k nepoznání.

Nestavím zámky z vody a rákosí,
nevěřím v sliby z vloček a z papíru.
Chtěla bych víc,
postavit vztah,
s důvěrou, láskou a na míru.

Dívám se na Tebe s pocitem štěstí,
společně hýčkáme dřív jen můj sen.
Schováváš v sobě snítku svých neřestí,
ve snaze vytvořit bezchybný den.
Něžně Tě láká, pavouček do sítí,
díry jsou krásou pavučin...
Bezradně topíš se v očích těch tajemných,
na cestě do skrytých zátočin...
Autor forget-me-not, 09.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, Martinecka23, Michael František, Veríssek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

úžasné zamilování, ideály, plány do budoucna, záviděníhodné :o)

10.03.2008 14:21:00 | Martinecka23

Moc krásně napsané, našla sem si v tom svoje, s dovolením, díky.

09.03.2008 13:17:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí