silný vítr přinese sníh... na horách hrozí závěje

silný vítr přinese sníh... na horách hrozí závěje

.

Prolog

sám sebou svázaný
přišel jsi mi do rány

.

*************************************************

.

silný vítr přinese sníh... na horách hrozí závěje

.

I. nic mimořádnýho se neděje
tady jen mráz a slota

a pak ještě strach
z toho o čem často básníš
obrazy maluješ hrůzokrásný
o tom jak se odchází...
ze života
zůstane jen prach

.

II. / sobcům prý se loučí líp
proto mi miláčku slib
že na nás nepřestaneš myslet
a spolu pak to víno kyslé
na přesladké zkvasíme
já spasím tebe a ty mne /

.

III. to stýskání v nás struny ladí
tak dlouho jsi mě nepohladil
a čas jak louskáček nás drtí
jádra krade

u nohou mu ležím ladem

.

IV. čas jsou splašení chrti
my březnoví jsme zajíci
lovec pušku na líci
až strach se třese chladem

a čas nám letí dál než dodaleka

.

V. ...čekám

.

.
Autor hanele m., 09.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 24
Poslední tipující: Marupiara, pejrak, Heda, pavlis, Dračičák, Beepat, maena, Taog, Bíša, Bean, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smekám před spoustou (ač smutných) tak krásných obratů ...

09.03.2008 22:59:00 | Beepat

údolím nesese andělský chooor..
vítr, sních a milý.
vrací se z hor .o)

09.03.2008 15:01:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí