Křoví II

Křoví II

Anotace: To by bylo, kdyby ste neviděli i poslední závěrečnou část.

Co se všechno skrývá za křovím?
malej smrádek napoví.
Jedna holčička v podřepu
vykonává svou potřebu.

Co to páchne tamhle ve křoví?
Mrtvola snad, kdopak ví?
Lidské torzo ve smrdutém rozkladu,
nic živého nebude trpět o hladu.

Co se to kruci děje zase se křovím?
nůžky ti hravě odpoví.
Keř si vzal na paškál zahradník,
keř nestačil říct ani „Dík“.

Stromovina přichází pomalu o listy,
větvě jsou holé jen místy.
Pomalu se blíží zima ledová.
Co neuteče, skryje země mechová…

Jednou přijde konec i na tenhle keř,
pak o něm nepadne ani ta řeč.
Pila ho rozřeže na polínka
na jaře, teď zatím všechno spinká.
Autor jehlaspichlas, 09.03.2008
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: maena, whiolet, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda ty válíš s křovím...

10.03.2008 17:14:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí