Slavné TJ Roštění

Slavné TJ Roštění

Anotace: básnička o našem týmu!

Co vepsáno je ve hvězdách,jen náš trenér ví,
vítěznou sestavu zas postaví!
Hvězdný útok co štíty obráncům láme,
my dnes fůru gólů soupeři zas dáme!!!

Ptáte se a co záložníci?
To jsou teprv bojovníci!
Do souboje jdou pěkně z ostra,
soupeři pomůže jen zdravotní sestra!

Naši obránci jsou jako hradní stráž,
utočník na zakončení nemá nikdy čas

A náš golman,to je skála!
proto náš tým neprohrává!
Nepotřebujem dopink ani kapříky,
tvrdý trénink z nás dělá profíky!
Diváci jsou jako v ráji,
když náš tým na hřišti válí.

Tak to jsme prostě my!
slavné TJ Roštění!!!
Autor Hejňa, 09.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí