I don't know...

I don't know...

Anotace: Skládala jsem blbosti......

Princezna co světem bloudí,
sama,smutná prochází.
Občas do života se jí někdo vloudí,
ale brzo odchází.

Potkává stále nove lidi,
přátelé i srádce.
Denně v její mysli smutek slídí,
chce odevzdat se svojí lásce.

Miluje svého prince,
ovšem on nic netuší,
cestou hází zlaté mince,
srdce se jí rozbuší.

Tu zjevil se před ní,
mlčkavě hledící na sebe,
najednou rozběhl se za ní,
objal jí,a řek jsem tu jenom pro tebe.

Teď princezna už šťastná je,
smích a láska na srdci ji zahřívá,
každému úsměv věnuje,
smutek už neprožíva
Autor Štěpulínka, 09.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí