zamilovaná víla

zamilovaná víla

Anotace: někdy to nemusí vyjít.....někdy milujeme a cit se stratí...někdy se dva milují a vyprchá to, někdy se dva milují a vyrchá to jen u jednoho z nich...druhý se trápí.. druhý je zamilovanou vílou

Tančila víla bosa
Nohy jí hladila rosa
Tančila víla v lese
Na prsou těžké břímě nese
Tančila víla bez lásky
Květy jí padaly na vlásky
Tančila víla lehce
Zbavit citu toho se chce
Tančila víla krásná
Vynořila se ze sna
On jí miloval krátce
Ona ho opustit nechce
Tancuje kolem něj, žadoní
Ať i on se promění
Ať miluje ji nastálo
Copak by mu to za to nestálo?
Tancuje kolem něj bosa
Nohy jí hladí rosa
Miluj mě prosím, miluj
Vílo, odpluj
Víla už netančí v lese
Do smrti ji on teď nese
Autor CHoKoLaTeKiss, 09.03.2008
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: KLARISA, Norlein, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná básnička. smutná, ale nádherná.

09.03.2008 22:16:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí