Vědma

Vědma

Anotace: ..Nemá to lehký

V černých šatech tančí
Na okrají propasti.
Po nocích líta,
Slyší sténat les.
A vyčerpaná páda v nepřitomnosti
Toho, kdo pozvál na zitřejší ples.
V zrcadle lživém vidí strohý profil.
Když zapaluje svíčky, každý den.
Ve víně utápí svůj chtíč..
...Aspon se snaží
A potom víta lunu pohledém.
Plíži se pomalu s rozpuštěnymí vlasy.
A tančí na okrají propastí.
Je zla? Ne.. Jen neštastná
Je to vědma
Co zhroutí se v tvé nepřitomností.
Autor Alisa 16, 09.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Barčík, Mácha, Bean, estrellita, WhiteSkull, mamina, Baldeus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák... Pěkně napsané..

26.02.2018 14:43:27 | Barčík

esli nespadla z okna zrovinka když měla okno .o))

10.03.2008 07:26:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí