NAPĚTÍ (se už krájet nedá)

NAPĚTÍ (se už krájet nedá)

Anotace: ... Jak se vám (ne)líbí?

Uvazuju si kolem krku smyčku značky „Pravda“,
dveře se zavřely,
opona padla.

Na špičkách stojím a čekám,
životu z náruče se vysmekám.
Hruď ustává svůj věčný pád a zdvih,
napětí na konci tunelu působí jak na žal líh.
- nijak -

Prázdnota poslala mi pozvánku,
pláč odešel z baru Na Kahánku,
tak nezbývá než jít hned o dva domy dál,
nezbývá než opustit již opuštěný sál.

Čas nevykonal atestaci
a souboj vzdal,
poražen od nemoci…
- láska -
… tak dobojoval.

Uvazuju si kolem krku smyčku značky „Pravda“,
dveře se zavřely,
opona padla.

- konec -
Autor JennyK, 09.03.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: WOAM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí