Odešel jsi

Odešel jsi

Anotace: co dodat.. ztrata cloveka je kruta, zvlast toho, ktereho tak milujete.. nastesti je to jen basen, vyjadreni pocitu, co by bylo, kdyby ho nebylo :)

Odešel jsi

Chodím prázdnou ulicí
a v odrazu výlohy,
jenž nabízí potěchu pro oko
v podobě laciných obrázků,
vidím tebe.
Otočím se,
ale ty ses rozplynul,
jako cigaretový dým v kavárně,
kde jsem se do tebe znovu zamilovala.

Jdu tichým městem
a slyším,
jak říkáš „miluji tě“,
ale když se otočím,
je to jen přelud..
lámavá ozvěna z konce dne,
kdy jsem se ti naposled podívala do očí.

Uléhám do trávy
se zavřenýma očima
a cítím tvoje rty a doteky.
Naposledy je otevřu,
ale ty tu nejsi.

Nenávidím tě,
odešel jsi
a jen letmé ahoj
jsi adresoval do noci.
Nechci už být nikdy sama.
Naproti ti jdu v Evině rouše do neznáma..
Autor Dark Psyche, 07.07.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí