ty jsi

ty jsi

Anotace: ...

Ty jsi sladkost v mé čokoládě,
jsi moje skvrna na kabátě,
jsi květina v mé kapse,
jsi těsto v malé míse.

Ty jsi obláček na modrém nebi,
jsi ptáček, který světem letí,
jsi zlatá náušnice v mém uchu,
jsi sen v mém duchu.

Ty jsi světlem v mém životě,
jsi jako zrno na mlatě,
jsi pstruh v průzračné řece,
jsi červená stuha přece.

Ty jsi pěna na mém pivu,
jsi pivo, které piju,
jsi slunce, které svítí,
já pro tebe chci žíti.

Ty jsi vzduch, který dýchám,
jsi svět, ve kterém lítám,
jsi srdce v mém těle,
jsi láska, která se vleje
do mého života.
Autor Nanýsek, 10.03.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Při přečtení prvních řádků se mi vybavil básník Pavel Kříž ... :)))

10.03.2008 23:38:00 | JennyK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí