Sny

Sny

Anotace: snění o lásce

Bosky kráčet v rose,
koupat se spolu v rybníce
spolu s půlkou měsíce,
lehnout si do trávy se vlnící
a pozorovat oblaka plující.
Chci být vůní zakletou v noční košilce,
tónem v tvé oblíbené písničce.
Chci lásku co ke mě se skutálí v jemných dotycích
a vášnivou bouří končící....
Kde hledat tě mám?
Vím....
Sním....
a skládám si tě ve střípkách....
Však svítání můj obraz vyhání,
vstávám a chci se smát všem průšvihům
a věřit svým snům.
Autor Jarika, 07.07.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí