'Jen' kamarádi

'Jen' kamarádi

Anotace: Někdy se stane, no ...

Doufám, že mé odmítnutí,
K zášti ke mně tě nepřinutí,
Nic nemění se na tom,
Jak moc tě mám ráda,
I když tě chci mí dál
Jen za kamaráda …

O jiném můžu říct, že ho miluji,
K tvému jménu vždy menší srdíčka maluji!
Srdíčka z lásky, ale z jiné,
Ne z té, která z polibku plyne!

Jsi jako můj bratr, jako z rodinného kruhu,
Nic neřeší, že koupil bys mi duhu!
Přesto tě ráda mám, lepšího kamaráda už nehledám!

Někdo chytrý tuhle větu vyřkl,
A mě odvahu odmítnout tím přiřkl :
Až bude se ti zdát, že se máme rádi,
Pak vzpomeň na to, ze jsme kamarádi!

Nejsme totiž jediní, komu se to stalo,
Dokazuje to jen to, že lásky není málo,
Na světě jsou vždy jen dva,
Co mohou spolu být,
Já chci ale pro jiného žít!

Na světě jsou pro sebe vždy dva stvořeni,
Nic nezmůže jiných dvoření!
Nezapomínej však, jak tě mám ráda,
I když jen jako kamaráda!
Autor Puck, 10.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Komuna.cz, katrin_ka, Rošták Domča, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prátelství,je opravdu víc než láska...Vůbec nejlepší je ale mít je obě dvě...někomu se to poštěstí,druhým zase né,mě se to porád nějak nedaří,s tou přátelskou láskou jsem na tom fakt dobře...ale ta pravá láska???kdo ví jak to on se mnou myslí... :-(

29.05.2008 13:25:00 | Rošták Domča

Přátelství však je někdy víc než láska! :)

14.04.2008 17:38:00 | Charibeja

Přátelství však je někdy víc než láska! :)

14.04.2008 17:37:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí