KŘIŽÁCKÉ VÝPRAVY

KŘIŽÁCKÉ VÝPRAVY

Anotace: jeden textík...

Sáhli jste si na dno
Mí milí chudí
Nebylo vám radno
Teď ocel zastudí

Všechno bylo jinak
Nežli jste si přáli
V mohylách je zima
Mráz kopřivu spálil

Dávno už jsou v niveč
Zbytky vaší slávy
Žalm se zpívá tklivě
U setnuté hlavy

REF: Výkřiky bojové
V rozbřesku nachovém
Pšenici neseje, jen sklízí zubatá
Výkřiky válečné
Na pouti zbytečné
Pán osud zabouchal
Dneska vám na vrata...

Za chudáka z kříže
Krev jste chtěli pít
Na očích jsou mříže
Rezavý je štít

Bible zmáčená je
Krví nevinných
Nedočká se ráje
Kdo chce spasit zločiny

Slunce celé rudé
Navždy chce se skrýt
Málokdo tu zbude
Kdo chce vám odpustit
Autor Herbit, 10.03.2008
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin, Nút, Jasmin de Paris, Vlk v rouše, černočerný, Psavec, Šerák, brooklyn, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborná,

je znát tvůj rukopis

13.03.2008 19:16:00 | černočerný

myslím že na nepřátele by zabrala. má SÍLU

10.03.2008 18:21:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí