Pro ...nej..

Pro ...nej..

Anotace: Neni hrdina, kdo bojoval a zvítězil, ale ten kdo miloval, zraněn byl a odpustil...

Miluju tě a nikdy nepřestanu,
chápu, ale v pláči neustanu.
Zraněni je příliš vážné,
touha ne, to kamarádství vázne.
Chci ti říct spousty zlých slov,
k čemu bylo by mi to.
K pláči zbyl mi můj známý roh.
Ty prosíš: „Odpusť mi to!“
Ja odpouštím, však bolest je ješte velká,
než přebolí uběhne spoustu času.
Byla jsem prý strašně fajn holka,
ale ty posloucháš spoustu jiných hlasů.
Tak si odjeď pryč, dělej jak umíš,
ve skrytu duše budu čekat na tebe,to víš.
Jsi jediný koho měla jsem vážně ráda,
není to tvé rozhodnutí, je to cizí rada.
Proto víc mně mrzí, že nemáš mně v lásce už,
kdyby ano zastal by ses mně a nevrazil mi do zad nůž.
Moje srdíčko je zlomené a půlku jsi mi vrátil,
teď nevím co mám dělat a chci i nechci aby ses navždy ztratil.
Přebolí to, ja to vím
a nebudu tě už trápit.
Chci jen abys vědel,
že se vždy můžeš vrátit!
Autor BlackPearl, 10.03.2008
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, grázlík, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...odpouštět by mnělo být lidské,nějak to mizí.Konečně něco co přímo nehořekuje,nenadává,nepláče.Nebyla by to předtím láska,(když ho,nebo ji)potom nenávidíme.

10.03.2008 21:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí