Nad mraky

Nad mraky

Anotace: Nad mraky.... paradoxně je to spíš o přesném opaku.

Nad mraky si nelítám,
to častěj pod zemí se hrabu.
Nic nového nevítám,
a štěstí, to je pro mě tabu.

Mám všeho dost, všeho co sráží mě,
na kolena a co podráží mi nohy.
Nemám být šťastný, je to určené,
můžu si za to sám, nebo někdo druhý?

To co vnímám neskrývám,
může se lidem zdát, že na zlýho si hraju.
Jen se na svět jinak dívám,
může se lidem zdát, že jim úspěch nepřeju.

Někdo se na svůj konec těší,
ti, než pod drn klesnou, naposledy hlesnou.
Svý touhy naplníš jen stěží,
od lidí moc nečekej, no na rukách tě neponesou.
Autor Inco Gnito, 10.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí