Nestačí Vám??

Nestačí Vám??

Anotace: jsem tu já..

Jsem tu já,
jen já,
nestačím Vám....
Chci vám dát vše,
nestačí Vám....

Jsem tu já,
s děravym srdcem,
podlehám jeho prosbám.....
chránit lásku.

Nestačí Vám.....
Chcete víc?

Bolest..
zasahuje nejsilnější místo..
Jsem tu já,
s prokletym pláčem,
s velkym srdcem..¨

Nestačí Vám.
Bránim zuby nehty,
zcela ovládá mě láska,
zcela pohltí mě tvoje mysl,.

Nestačí vám.
Chcete víc?

Jsem tu já,
chci tě milovat, chválit,
vcitovat se,
vždyt, kdo to kdysi řekl,
milovat znamená žít...

Nestačí Vám?
Chcete víc???
Autor Šáry, 11.03.2008
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Psavec, WhiteSkull, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí