Vše mizí

Vše mizí

Anotace: Docela smutný:(

Vše se mění,
vše mizí,
ze dne na den,
v normálnim dění
je mi všechno cizí.....

Slunce mě nehřeje,
chtěla bych teplo od tebe,
ale štěstí mi bohužel nepřeje,
tak mě zima nezebe....jako ty..

Ptám se snad všech a všeho,
jak to zastavit,
z obličeje vysměvnyho
normálně začít žít...

Všechno mi mizí před očima,
místo srdce na dlani,
zase tady mimo opojení nic nezačíná..
nejsem a nebudu nikdy medvídek
na hraní......:(
Autor Šáry, 11.03.2008
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, milenium
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí