….zapomnění…

….zapomnění…

Anotace: Doba minulá...

Slunečním branám
Já otvírám klecím
Kočkou na okně schoulenou
Cestičkou v zahradě jít
Květ jasmínu smět si utrhnout
Vznášet se vysoko v oblacích
Smět odejít kam se mi zlíbí
Nemuset, co každý musí
Za hradbou oznámit že i tady se dá žít
Všude je krásně, i ty v to doufáš
Co na tom záleží jaká je doba?
Svobodná mysl si uhání po polích
Rozum už dal jsi všanc drábům a biřicům
Není jich moc, to dává ti naději
Jednoho dne se změní tu poměry
Krása tvé země však zůstane stejná
Nebesa u nohou
V dlani mít moře
Větrem tě ponesou
K slunci pořád jen výš, výš, výš…
Autor Ellanie, 11.03.2008
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí