Uvědom si to...

Uvědom si to...

Anotace: A nic...

Schoulená uprostřed něčeho
co ani nejde popsat.

Večer si pouští Čajkovskeho
/a nebo plyn,
když to chceš narovinu/

Všechnu tu krásu
do tvých očí naposledy
smět vepsat.

Do všech míst padáš
a nemáš žádnou šanci.

A to co děláš
je jen klam.
Nikdo tě nezachrání
nikdo tě nezachytí
nikdo ti nepomůže
nikdo ti nebude
držet ruku na týhle
cestě.
Na týhle cestě plný
křivdy a ran.

Nikdo ti nedá ještě jednu šanci
žít...
Autor Lacosta1, 11.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Traci, Pišák, jára spots, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký . .... nikdo ti nepomůže je to jen na tobě

16.03.2008 11:11:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí