Vlny rozkoše

Vlny rozkoše

Anotace: rozkoš,sex,milování

Chtěl bych tě lásko svést,
po tvém žhavém těle jako kostka ledu stéct,
začít jemným polibkem,
ze kterého si tolik moji touhy vem,
šeptat krásná slovíčka,
když líbal bych tě na víčka,
začít trhat tvoje věci,
které k tomu slouží přeci,
až už budeš celá nahá,
přitom jako rosa vlahá,
začnu líbat tvoje tělo,
to které by mne už touhou chtělo,
nejdřív ouška,prsa,krk,
nejsem v sexu žádný hrk,
něžnosti to je můj tobě dar,
když přijde ten správný var,
Jazykem teď jako strunu ladím tě,
přitom prsty dráždím tě,
ty pod rukama taješ jako sníh,
čekáš abych do tebe už vnik,
teď začal jsem tě více líbat,
čekal, kdy začneš sama boky hýbat,
já dráždím pořád tvoje tělo dál,
svoji roli pevnosti stále hrál,
ještě není ten správný čas,
kdy naše těla se spojí v jedno zas.
Tak dobře lásko,začnu dráždit tvoji mušličku,
tak velkou, jak duhovou kuličku,
do které když jemně crnkneš,
na jiný svět mi slastí frnkneš,
tak prosíš,,lásko chci tě moc",
nedráždi mne celou noc,
předehru už rychle smaž,
o ten krásný pocit při milování se už snaž,
celá tvoje chci už lásko být,
nechci už dál tu touhu jenom snít,
spaluješ mne jako svíčku,
nedělej už žádnou kličku,
vezmi si mé tělo dnes,
po rozkoši se už svez.
Tak plním všechna přání tvá,
každý už ten pocit jistě zná,
když do ni jemně vnikáš,
ona a ty blahem vzlykáš,
pak přijde lásko další vlna štěstí,
je to jako rána pěstí,
,,malá smrt"ji říkají,
když ti dva po vrcholu dýchají,
na konci nás čeká oba svět,
sladký,velký a je tu hned,
jak řekneš právě znova jsem,
pod svou náruč si mne vem,
já celá tobě jsem se oddála,
na nic já si nehrála.
Ten pocit je teď na ni znát,
už nemusím si více sní už hrát,
zase ulehám si vedle ní,
ona o dalších vlnách rozkoší snad sní,
ale to už přeci psát já Vám,
nemusím to ji znova jako v této básni dám...
Autor Sweet-Maik, 11.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Varda, Psavec, NikitaNikaT., milenium
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem dobré, sice trochu delší a kostrbaté, ale má to hlavu, patu a vlastně vůbec myšlenku. Jsem si vzpomněla na krásná milování, která mi chybí, snad to dnes doženu :P

11.03.2008 10:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí