Bez inspirace

Bez inspirace

Anotace: Zkrátka bez inspirace

Nic než verše prázdných pojmů nenapadají mě.
Kde jsi moje múzo, múzo má,
jež jsi inspirací mou, chtěl bych vědět.
Bez tebe nejsem nic,
pouze na měsíc mohu hledět
a ty verše prázdných pojmů vymýšlet.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí